Följ Sizes

Sizes utser Niklas Andersson till VD

Pressmeddelande   •   Okt 31, 2019 13:20 CET

Foto: Mr Palm

Industriella flerbostadshustillverkaren Sizes är inne i en expansionsfas och planerar för en kraftig ökning av produktionskapaciteten. Sedan verksamheten startades i februari 2019 har bolaget visat tillväxt och efterfrågan på Sizes bostäder ökar successivt. Med sikte på delaktighet i den dagliga verksamheten och med planer för vidare expansion kliver grundaren och delägaren Niklas Andersson in som VD för Sizes.

- Bolaget står inför en viktig tillväxtfas med stora planer på expansion. Jag ser fram emot att vara med, leda det dagliga arbetet för att ytterligare utveckla vårt koncept och stärka organisationen med ambitionen att tillverka och leverera ännu fler kvalitativa bostäder till en lägre kostnad. Sveriges byggbransch behöver bli mer effektiv och med vår industriella tillverkning ska vi se till att vara en pionjär i den förändringen samtidigt som vi kommer att ha stort fokus på ytterligare affärer och samarbeten, säger Niklas Andersson.

Sizes industriella process är ett nytt sätt att tillverka bostäder av hög kvalitet med stor variation, på kortare tid och till en lägre kostnad. Idag är Sizes i affärssamarbeten med bland andra I am Home, BJC Group och Bergsundet Development.

Vår moderna industriella process med hög grad av automation och användandet av trä gör att vi kan tillverka hus med stora variationsmöjligheter. På sex till åtta månader uppför vi byggnader på tre våningar och uppåt för flerfamiljshus, samhällsservice och arbetsplatser.

Och vi gör det till en lägre kostnad och till en högre kvalitet jämfört med traditionellt byggande. Som totalentreprenör erbjuder vi enkelhet och effektivitet i hela processen.Vårt byggsystem utgår från upprepning utan att göra avkall på flexibilitet, vilket innebär vi kan bygga 80% av de flerbostadshus på mellan tre och åtta våningar som efterfrågas.

Bifogade filer

PDF-dokument