Följ Sizes

Välkommen till Sizes i Almedalen

Nyhet   •   Jun 19, 2019 07:55 CEST

Nu är det dags igen! I år beräknas det delta cirka 40 000 personer på Almedalsveckan i Visby som i år går av stapeln den 30 juni till 7 juli, och vi på Sizes kommer att befinna oss på plats för andra året i rad.

Under Almedalsveckan kommer Sizes att diskutera bakgrunden till byggbranschens höga kostnader där bland annat SCBs byggnadsprisindex visar att entreprenadpriserna har ökat mer än fem gånger snabbare än KPI sedan år 1990. Hur ska vi vända denna trend utan att kvaliteten och flexibiliteten i Sveriges nybyggnationer påverkas negativt?

Alltfler talar om standardiserat byggande som ett sätt att sänka kostnaderna och minska klimatpåverkan. Prefabricering, industrialisering och effektivisering av projekteringsarbetet är exempel på faktorer som sänker kostnader. Om och när dessa metoder får fullt genomslag, bryter vi då trenden av stigande byggkostnader? Får vi samtidigt hållbara bostäder?

Återigen hoppas vi på ett spännande event med många nya ansikten och spännande diskussioner om en mer effektiv och hållbar byggsektor.

Du hittar oss på monterplats 508 mellan den 30/6 till den 4/7.

Vi kommer även hålla vårt seminarium “Konsten att bygga bostäder som är billiga, hållbara, flexibla och attraktiva” den 3/7 kl 11:00. Anmälan till seminariumet finnes i länken https://mailchi.mp/a63b87ef4751/sizesalmedalen2019


PS. Håll utkik på våra sociala medier @Sizes på Linkedin och @sizesab på Twitter där vi håller er uppdaterade med höjdpunkterna från Visby. Givetvis finns vi även på Instagram under @sizesworks. DS.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Marknadskommunikatör
Oscar Wenning
073-028 77 07
oscar.wenning@sizesworks.com

Bifogade filer

PDF-dokument