Gå direkt till innehåll
Sizes talar på Forum Wood Building Nordic

Nyhet -

Sizes talar på Forum Wood Building Nordic

Industriella tillverkaren av flerbostadshus, Sizes har bjudits in till Forum Wood Building Nordic. Stefan Wertheimer, VD Sizes Prefab, talar kring temat brandsäkerhet den 23:e september.  

Mellan 22-24 september pågår Forum Wood Building Nordic 2021. Stefan Wertheimer, VD Sizes Prefab, har bjudits in som talare torsdagen den 23:e september kl 11:10 inom området ”Fire safety design in industrialized building”. Konferensen, som är öppen för alla, är ledande i Norden och en del av den internationella Forum Holzbau-organisationen.

- Det ska bli spännande att tala på ett forum med branschkollegor och intressenter. Just brandfrågan, som jag ska tala om, har en stor påverkansfaktor för oss som flerbostadshustillverkare. Nya regelverk och förbättrade erfarenhetsvärden är intressant och viktigt att kunna vara med och bidra till, säger Stefan Wertheimer. 

Välkomna att ta del av hela programmet samt registrering via länken nedan.

:: Forum Wood Nordic :: (forum-holzbau.com)

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Marknadskommunikatör
Sara Andersson
073-028 77 07
sara.andersson@sizes.se

Ämnen

Taggar

Presskontakt

Sara Andersson

Presskontakt Marknadskommunikatör 073-0287707
Petra Wertheimer

Petra Wertheimer

Presskontakt Marknadschef 072-5060222

Relaterade nyheter

Vi tillverkar bostäder av hög kvalitet med stor variation – på kortare tid och till en lägre kostnad

Vår moderna industriella process med hög grad av automation och användandet av KL-trä gör att vi kan tillverka bostäder med stora variationsmöjligheter. Vi uppför flerfamiljshus, samhällsservice och arbetsplatser på tre våningar och uppåt.

Som totalentreprenör erbjuder vi enkelhet och effektivitet i hela processen. Vårt byggsystem utgår från upprepning utan att göra avkall på flexibilitet, vilket innebär att vi kan bygga 80% av de flerbostadshus som efterfrågas.

Sizes
Östersjövägen 1
57235 Oskarshamn
Sverige