Gå direkt till innehåll
Ida Fredriksson gör sin praktik på Sizes

Blogginlägg -

Ida Fredriksson gör sin praktik på Sizes

Sizes samarbetar med flera skolor och erbjuder återkommande praktikplatser för att ge möjligheten till utbildning nära förankrat till arbetslivet.

Ida Fredriksson går bygg och anläggningsprogrammet – lärling på Oscarsgymnasiet, och har under 6 veckor gjort sin praktik på Sizes i Oskarshamn.

-Sizes tar emot praktikanter för att vi anser det viktigt att stötta människor under sin utbildning och ge dem en bra chans in i arbetslivet. Praktikanterna handleds av våra medarbetare och får möjligheten att själva vara med och montera i vår produktion, säger Hanna Sinnerström, tf produktionschef på Sizes.

-Min lärare rekommenderade mig om Sizes och det lät som en väldigt intressant arbetsplats så jag tog chansen att få ha min praktik här. Jag har fått delta i montering av fönsterramar, fönster och montering av kök, berättar Ida Fredriksson.

- Mitt intryck av Sizes är att alla är noggranna och presterar för att nå ett bra resultat. Det har varit intressant att ta del av, att lära mig flödet från vägg till färdigt volymelement. En väldigt lärorik tid.

Ämnen

Presskontakt

Sara Andersson

Presskontakt Marknadskommunikatör 073-0287707
Petra Wertheimer

Petra Wertheimer

Presskontakt Marknadschef 072-5060222

Relaterat material

Vi tillverkar bostäder av hög kvalitet med stor variation – på kortare tid och till en lägre kostnad

Vår moderna industriella process med hög grad av automation och användandet av KL-trä gör att vi kan tillverka bostäder med stora variationsmöjligheter. Vi uppför flerfamiljshus, samhällsservice och arbetsplatser på tre våningar och uppåt.

Som totalentreprenör erbjuder vi enkelhet och effektivitet i hela processen. Vårt byggsystem utgår från upprepning utan att göra avkall på flexibilitet, vilket innebär att vi kan bygga 80% av de flerbostadshus som efterfrågas.

Sizes
Östersjövägen 1
57235 Oskarshamn
Sverige